KOLEKCIJA

Duge haljine

Besplatna dostava za sve porudžbine

KOLEKCIJA

Koktel haljine

popusti do 50%

Sve haljine na jednom mestu

Ogromni popusti

Pogledajte celokupnu kolekciju svečanih haljina sa neverovatnim popustima do 50%

Casa Balkan haljine

Nudimo vam veliki izbor haljina za sve vaše prilike. Maturske, svečane, venčanice, koktel, poslovne i mnoge druge, možete pronaći u našem katalogu

Kvalitet

Najbolji smo u odnosu cene i kvaliteta

Besplatna dostava

Besplatno dostavljamo vaš paket u roku od 5 do 10 dana!

Novi modeli

Svake nedelje ubacujemo nove modele haljina.

Najprodavanije

Izdvajamo modele haljina koje su vam se najvise dopale.

 • -27% Off
  120.00

  Ova duga haljina sa sljokicama i otvorenim leđima savršen je izbor za svečane prilike. Dostupna u četiri predivne boje, ova elegantna haljina će Vam osigurati da zasjate u svakoj prilici

 • - 30 % Off
  87.00

  Ova predivna duga haljina od tila sa kratkim rukavima je savršena za sve prigode i dolazi u tri prekrasne boje – narandžasta, bordo i lila. Izrađena od visokokvalitetnog tila, ova haljina pruža udobnost i stil, dok kratki rukavi dodaju eleganciju. Dostupna u različitim veličinama, ova haljina će sigurno zadovoljiti ukus svake žene koja traži savršenu kombinaciju elegancije i udobnosti.

 • -29% Off
  120.00

  Naša kratka bela haljina sa šljokicama na jedno rame je savršena kombinacija elegancije i blistavog sjaja, idealna za posebne prilike i večernje događaje, dostupna online putem našeg websajta.
  Ova haljina će vas učiniti zvezdom večeri svojim sofisticiranim dizajnom, visokokvalitetnim materijalom i neodoljivom kombinacijom bele boje i šljokica.

 • - 21 % Off
  75.00

  Ova midi haljina iz Casa Balkan kolekcije je idealna za svečanu priliku poput uloge deveruše na venčanju. Izrađena je od kvalitetnog poliestera sa lepršavim stilom, dostupna u tri različite boje (plava, tirkiz i lila) i sve veličine su dostupne. Naručite svoju Casa Balkan midi haljinu i zablistajte na vašoj narednoj svečanoj prilici.